Inkl.Mva Eks.Mva

Frakt og betingelser

Levering

Vi har lynrask levering og tilstreber at alle som bestiller før kl 13:00 på hverdager skal få sendt pakken sin samme dag.

Bring henter pakkene tidlig på ettermiddagen slik at de som bestiller etter at pakkene er hentet vil være med på neste dags forsendelse. Ved salg og i høysesong kan noe lengre leveringstid påregnes. Dersom varen er lagervare skal den senest sendes dagen etter også i høysesong.

Vi benytter Postnord og Bring bedriftspakke og servicepakke. Transportselskapene har normalt har 1-3 virkedagers leveringstid i Norge (avhengig av hvor du bor i landet).

  

Fraktpriser

Alle sendinger til privatpersoner koster 50,- kroner med postnord i Norge (Du kan også velge Posten/Bring til noe høyere pris) , til Bedrifter er det andre takster og kun Bring bedriftspakke. Frakten kommer opp i handlekurven etter innlogging(Som regel kun 199,-. Tillegg kan forekomme, men fremkommer i kassen for ferdigstillelse avordren ) .

Noen varer med spesiell høy vekt/volum, kan ha et frakttillegg. Frakten kommer frem i  kassa før ut sjekk, dette inkluderer eventuelt frakttillegg. Så du behøver ikke å bekymre deg om tilleggfrakt etter at varen er sendt.

 

Retur

 

Har du fått varer du har feilbestilt eller ikke vil ha, kan du returnere dem til oss .

Du må selv stå for frakten begge veier, uavhentede pakker belastes med minimum 300,- i retur frakt på krediteringen.

Dersom du henter ut pakken og returnerer selv belastes du ikke for dette gebyret.

 Er det feil på varen gjelder selvsagt ikke dette. Ta kontakt på forhånd så finner vi gode løsninger, vårt mål er at du skal være fornøyd.

Du kan returnere varer du har kjøpt hos oss når: 

 

Det er noe feil med varen du har fått feil vare du har fått varer du ikke har bestilt du angrer på kjøp over kr 300.

 

Ifølge angrefristloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du får giroen og varen dersom ordren er på over kr 300. Dette gjelder privatpersoner og ikke nærings kjøp. Returporto dekkes av kjøper. Varen må være i original emballasje og uskadd. Dersom varen ikke er uskadet eller mangler emballasje, vil det bli trukket et returgebyr.

 

Ta kontakt med oss på telefon : 67154242 eller benytt web skjema på for å få et retur nummer.

 

Vår målsetting er at du skal være fornøyd som kunde, vi har levert gjerdemateriell og utstyr til landbruket siden 1939. Dette kunne vi ikke gjort uten fornøyde kunder.

 

Alle bestillinger via Internett går via din lokale forhandler ser vi ut i fra ditt postnummer at du har en forhandler i ditt nær område sender vi deg en e-post hvor vi spør om varen skal sendes til deg eller om du vil hente det ferdig pakket i din nærbutikk (Du sparer da frakt kostnader).

 

Har du ikke en lokal forhandler ekspederer vi ordren umiddelbart fra vårt lager og sender deg varen direkte. Alle internettbestillinger belastes med 125,-inkl.mva. Hvis ikke annet er angitt.

Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir alle bestillinger fra Svalbard belastet med dette gebyret som f.t. er kr 283,- . Også bestillinger som kvalifiserer til fri frakt vil bli belastet for dette gebyret.

Follow us on Facebook